
Ramslökssmör
Ett supersmarrigt smör med ramslök att lägga på en grillad köttbit eller grillade grönsaker. Funkar fint på fisk eller som här – till ramslöksbröd.
Nya smaker och fräscha idéer
Ett supersmarrigt smör med ramslök att lägga på en grillad köttbit eller grillade grönsaker. Funkar fint på fisk eller som här – till ramslöksbröd.
Pocherat ägg, grön sparris och kallrökt lax i kombination med sojakräm och sesam. En härlig förrätt till påsk!
Kräftor med örter och vitlök samsas här med kål, äpple, parmesan, citron och dill. En supersmarrig förrätt eller en lite större toast till fredagsmyset. Skaldjur när de är som bäst!
En enkel men riktigt smarrig höstdessert med äpplen, vaniljglass och kolasås med mynta och cognac. Går även att kombinera med någon god chokladdessert.
En god vegetarisk och vegansk varmrätt är ugnsbakad rotselleri. Det är ett utmärkt och gott alternativ till kött. Gnid in med vitlök, olivolja och goda örter och baka i ugnen för att sedan skiva och servera istället för en köttbit.
Fänkålssill är en fräsch och god sill i klar lag som passar bra alla högtider. Servera som den är på påskbuffén, midsommarlunchen och på julbordet eller gör en snitt med knäckebröd och äggkräm.
Pilgrimsmusslor med kål- & äppelsallad, tomat- & örtcitronette, tryffelnobis, rökt sidfläsk och dillade jordärtskockschips.
Moules Marinieres med fänkål, grädde och champagne! Passar utmärkt både som förrätt och huvudrätt.
Smakfull laxtartar med len blomkålscreme toppat med krispiga krutonger!