Catering Bröllop

Exklusiv mat på er stora dag

laxtartar

Planerar ni att gifta er och önskar bröllopscatering i Göteborg med omnejd?

Parkner gastronomi AB drivs av Camilla Parkner, tidigare kökschef på stjärnkrogen Basement. Med sig har hon tidigare Sjömagasinet-kocken Anneli Selin som kökschef. Med mycket kunskap och en gedigen meritlista samt många års erfarenhet från restaurang och catering bröllop,  lagar Camilla och hennes team bröllopsmaten som ni och era bröllopsgäster aldrig glömmer.

Till er bröllopscatering inspireras vi av säsongen och råvaran är alltid i fokus. Vi värdesätter kvalitét och gillar att arbeta med svenska råvaror så mycket som möjligt, vi använder mycket ekologiskt, närproducerat och i säsong till och med egenodlat i vår matlagning.

Vi erbjuder en helhetslösning med snittar, tre-rätters bröllopsmeny, kaffe, bröllopstårta samt kockar och serveringspersonal. Tycker man att det blir för mycket med dessert och bröllopstårta kan man istället byta ut desserten mot smarriga mogna dessertostar med Parkners marmelad & fröknäcke eller skippa dessert och ta tårtan direkt. Eller varför inte byta ut tårtan mot våra goda praliner, tryfflar & macarons på en liten buffé vid kaffet.
Vi skräddarsyr all bröllopscatering i en dialog med brudparet samt efter säsong men kika nedan på våra härliga säsongsbetonade menyer. Självklart kan man klippa och klistra i dem eller komma med helt andra önskemål.

Har ni bokat en festlokal så tar vi en dialog kring vad det finns för tillagningsmöjligheter där. Vill ni boka vår festlokal i Mölndal? Vi har serveringstillstånd för alkohol och kan erbjuda en komplett helhetslösning med lokal, dukning, mat, dryck, bar samt städning. Ni betalar ingen lokalhyra vilket innebär att det inte behöver bli dyrare med vår helhetslösning än om ni hyr ett ställe dit ni kan ta egen dryck. Är vår lokal inte det ni är ute efter så har vi samarbetspartners med uthyrning av festlokaler i och utanför stan dit ni även kan ta med egen dryck. Möjligheterna är många och tillsammans komponerar vi det bästa för just er bröllopsfest.
Parkner Gastronomi sköter sedan allt kring bröllopsmaten på ett proffsigt sätt och låter er slappna av, njuta av er stora dag samt fokusera på varann och på era gäster.

Bröllopspaket

Snittar till brudskålen (2 sorter, totalt 5-6 snittar/pers)
Trerätters meny (se nedan)
Bröllopstårta från vår samarbetspartner Steinbrenner & Nyberg
Kaffe & te från Bergstrands rosteri på Ringön
Kockar och serveringspersonal
Reseersättning inom storgöteborg

1195kr/ person

Tillägg – pris på offert:

Dryckespaket
Ostronbar
Nattamat, Bartender, Tryfflar & Praliner etc.

Avdrag – fråga oss om pris när ni t.ex:

Har egen servispersonal
Sköter snittar själva
Sköter bröllopstårta & kaffet själva

förrättbröllop
bröllopgöteborg

Bröllopsmeny

1195kr/ person.
Priset inkluderar kockar och serveringspersonal, snittar, trerätters meny, bröllopstårta, kaffe & te samt resekostnader inom Storgöteborg. 

Vårmeny

Förrätt

Pilgrimsmussla serveras med krasseemulsion, citronmarinerad grön sparris & rädisa samt krispigt rågbröd

Vit AAA sparris serveras med variation på nässlor, citronmarinerad grön sparris & rädisa samt krispigt rågbröd

Råbiff på svensk biff serverar med bakad äggula, picklad lök, misomajo, sojarostade hasselnötter, krasse & potatischips

Varmrätt

Bakad svensk regnbåge serveras med potatisstomp och vårprimörer samt citronsås med egenplockad lokal ramslök

Brynt smörrostad rotselleri serveras med vårprimörer, variation på betor & getostkräm

Lågtempererad hängmörad oxfilé serveras med potatisstomp, vårprimörer, egenplockad lokal ramslök samt rödvinssås

Dessert

Eldad bakad vit chokladkräm serveras med bakad & marinerad rabarber samt rostad mandel

Chokladtarte serveras med saltkola & kanderade nötter

Isad rabarberconsommé serveras med mascarponekräm smaksatt med citron & vanilj samt maränger

Sommarmeny

Förrätt

Pilgrimsmussla serveras med misomajo, sockerärta, gurka & fänkål samt sojarostade hasselnötter

Burrata med svenska tomater, egenodlad basilika, olivolja samt surdegskrutonger

Gravad svensk biff serveras med sojaemulsion, picklad rödlök, salladsskott samt surdegskrutonger

Varmrätt

Rimmad torskrygg serveras med färskpotatis, sommargrönt, ärtkräm samt tomatvierge med citron & örter

Portabello med örter & vitlök serveras med färskpotatis, sommargrönt, ärtkräm samt tomatvierge med citron & örter

Lågtempererad hängmörad oxfilé serveras med potatiskaka med örter, sommargrönt samt rödvinssås med tryffel

Dessert

Vår version av Pavlova med jordgubbar, egenodlad citronmeliss och lemoncurd

Vit chokladmousse serveras med limemarinerade jordgubbar samt rostad vit choklad & sesam

Creme caramel serveras med färska bär & lättvispad grädde

Höstmeny

Förrätt

Sojamarinerad svensk regnbåge serveras med crudité & kräm på blomkål samt picklade kantareller, forellrom & rågkrisp

Toast med höstsvamp, tryffel & parmesan samt semitorkade cocktailtomater 

Carpaccio på svensk biff serveras med ostronemulsion, löjrom, krasse, picklad rödlök & surdegskrutonger

Varmrätt

Bakad kummel serveras med potatisstomp, skördegrönt, räkor, pepparrot, gurka & dill samt citronsås

King oyster & pak choi serveras med färska bönor, semitorkad tomat & belugalinser, saltrostad mandel samt vierge

Lågtempererad hjortytterfilé serveras med potatiskaka med örter, höstsvamp, betor & spenat samt rödvinssås med lingon

Dessert

Kanel- & smörbakat äpple, vaniljkräm, saltkola och rostade hasselnötter

Vanilj- & yoghurtpannacotta serveras med björnbär & variation på mandel

Mörk chokladmousse serveras med inkokta plommon samt pistagekaka & kanderad pistage

Vintermeny

Förrätt

Toast Skagen toppad med löjrom samt citronpicklad silverlök

Eldad bakad getostkräm serveras med 3 x beta, rågbrödssmulor & torkad getost samt krasse

Hjorttartar serveras med sojamajo, picklad lök & kantareller, lingon samt rostad lök

Varmrätt

Rimmad torskrygg serveras med blåmusslor från Mollösund, variation på blomkål & spetskål, silverlök samt musselsås & knaperstekt sidfläsk

Brynt smörbakad rotselleri serveras med puré på rotselleri & äpple, grönkål & rosenkål samt brynt smör med sojarostade hasselnötter

Lågtempererad hjortytterfilé serveras med puré på rotselleri & äpple, grönkål & rosenkål samt rödvinssås med äpple

Dessert

Crème caramel serveras med myltade hjortron & lättvispad grädde

Eldad bakad vit chokladkräm serveras med citrussallad, granatäpple & knäckflarn

Mörk chokladkräm med tonkaböna, stjärnanis & kanel serveras med syltade havtorn & salta chokladsmulor

Bröllop

Cateringpriser

Vid leverans av bröllopscatering utanför Göteborg med närområde tillkommer resekostnader.

Alla priser är inklusive 12% moms. 

Catering

som det passar dig

Hyr kocken

Hyr hem kocken till dig!

Beställ maten

Beställ kompletta menyer

Viner

Prova utsökta viner

Stäng meny