Catering Meny

företag och privat

Parkner gastronomi drivs av Camilla Parkner, f.d. kökschef på stjärnkrogen Basement. Tillsammans med er skapar vi den perfekta menyn för er festmat!

Ska ni ha bröllop, konferens, student, företagsevenemang eller bara fest? Vi levererar stora och små caterings för alla festliga tillfällen men även till begravningar och minnesstunder. Vi skräddarsyr just er fest men här följer några exempel på tilltugg, bufféer samt desserter. Vi inspireras av säsongens råvaror till våra cateringmenyer. Råvaran är alltid i fokus och vi använder mycket ekologiskt, närproducerat och till och med egenodlat i vår matlagning.

Priserna är ungefärliga och kan variera beroende på råvarutillgång, antal gäster samt total beställning. Behöver ni festlokal så har vi samarbetspartners som vi kan rekommendera.

Festmat catering

Vår meny

Vilken meny passar Er bäst?

Meny 1

295 kr/person

Dillbakad laxfilé med citron

Glacerad långkokt grisnacke med bakat vinteräpple

Bulgur med örter, spenat samt lammkorv med parmesan

Ört- & vitlökskräm

Paj med rödbeta och getost toppad med honung

Sallad med potatis och färska grönsaker

Surdegsbröd & smör

Meny 2

345 kr/person

Laxtartar med dill, gräslök och dijonsenap

Rökta torskflakes med parmesankräm, bacon, forellrom och ärtskott

Ugnsbakad rotselleri med linser, svamp & kål

Ceasar med kyckling i hjärtsalladsblad

Långkokt högrev med syrade grönsaker

Chipotle- & vitlökskräm

Rostad potatis

Sallad med sötpotatis, fetaost och couscous

Surdegsbröd & smör

Meny 3

395 kr/person

Minipilgrimsmusslor och räkor marinerade i örter och vitlök

Plockat confiterat anklår Peking style

Soja- och sesambakad lax med böngroddar , vårlök & koriander

Frittata med potatis, svamp och örter

Toast rilettes (röra på långkok)

KRAVmärkt nötinnanlår från Skara med tryffelkräm & parmesan

Rostade rotfrukter med örter

Betor med getost, egen balsamicoreduktion och rostade frön

Panzanella (brödsallad) med buffelmozzarella, rostad paprika, tomat och basilika

Surdegsbröd med smaksatt färskost

Meny 4

450 kr/person inkl kock på plats

Från grillen:

Ångade blåmusslor Asian style

Laxfilé med grillad citron

Flankstek

Helgrillade säsongsgrönsaker

Kall buffé

Örtslungad potatis

Sallad med sötpotatis, fetaost, syrad rödlök och couscous

Sojamarinerad bön- & melonsallad

Parkners tomatvierge med citron, örter och vitlök

Parmesan- & tryffelkräm

Surdegsbröd & smör

grillning

Snittar

som tillägg: 35 kr/person/sort som huvudbeställning: 25-35 kr/st beroende på sort

Ostron med citron och schalottenlöksvinäger

Varmrökt laxröra med syrad lök på surdegsknäcke

Äggkräm med tångkaviar på potatishalva

Anklevermousse med päronchutney på toast

Skagenröra på surdegsbröd eller kavring

Rödbeta med getostkräm

Toast rilette (röra på långkok med örter och vitlök)

Tryffel- & svampfärskost på surdegsknäcke

Tillägg Ost

45 kr/person

Tre sorters dessertost med knäckebröd och Parkners marmelad

60 kr/person

Fem sorters dessertost med knäckebröd och Parkners marmelad

Tillägg Desert

45 kr/person

Vit chokladmousse med apelsin, granatäpple, mandel och rostad vit choklad

Chokladtryffelkaka med saltkolagrädde och jordnötter

Kolaäpplen med vaniljkräm och kaksmulor

Chokladpannacotta med hallon och mynta samt saltat chokladcrunch

Lingoncheesecake som trifle

Tillägg Kaffe

30 kr/person

Kaffe & te av högsta kvalitet

Inkl mjölk och socker

Beställning

Riktlinjer

Minsta beställning av buffé: 20 personer.
Minsta beställning av grillning med kock på plats: 30 personer.
Är ni några färre så hör med oss, kanske vi löser det ändå.

Vid leverans av catering tillkommer resekostnader med fast avgift inom Göteborg på 300 kr. (Leverans utanför Göteborg 60 kr/ mil.)

Till privatpersoner är alla priser inklusive 12% moms.

Till företag är alla priser exklusive 12% moms.

Beställ Catering
img2

Catering

som det passar dig

Hyr kocken

Hyr hem kocken till dig!

Beställ maten

Beställ kompletta menyer

Viner

Prova utsökta viner

Stäng meny