Vinprovning

Och fantastiska ostar

Catering i Göteborg Vin

Vinprovning är en rolig aktivitet på företagsfesten, tillsammans med kompisgänget eller varför inte på möhippan. Våra provningar går endast att boka i kombination med en middag av något slag.

Camilla och delar av hennes crew är utbildade sommelierer och leder vinprovningar i kombination med privata middagar. Tillsammans provar vi vin och sätter ord på dofter och smaker. Vi går även igenom vad vi ska tänka på när vi kombinerar mat och vin. Vi bestämmer tillsammans vilket upplägg ni önskar kring länder, regioner, druvor etc. Kombineras med efterföljande middag. Kika gärna under fliken “Hyr en kock” för inspiration eller hör av er med förslag på annat upplägg.

Vinprovning 4-5 viner 550 kr/ person plus råvarukostnad för vinet där ni själva bestämmer prisklass

Vinprovning

Kombinera

Vin och ost

Vinprovningnarna kan även kombineras på olika sätt t.ex med ostprovning

Vi pratar om framställningen av ost och de olika ostgrupperna. Vi provar 4-5 olika dessertostar  ihop med passande viner och lär oss de bästa kombinationerna och kanske även de sämsta?

Camilla har tidigare arbetat på Linnégatans ost. Med över 400 ostar i sortimentet fick hon där en grundlig kunskap om ostar och kombinationer. Hon tar er med på en härlig resa in i ostens smakfulla värld!

Provningen pågår ca 2-3 timmar.

Ost- & vinprovning 750 kr/person plus råvarukostnad för vinet där ni själva bestämmer prisklass.

Parkner ost och vinprovning

Catering

som det passar dig

Hyr kocken

Hyr hem kocken till dig!

Beställ maten

Beställ kompletta menyer

Viner

Prova utsökta viner

Stäng meny