
Parkner gastronomi drivs av Camilla Parkner, f.d. kökschef på stjärnkrogen Basement. Ska ni ha en tillställning och behöver catering i Göteborg med omnejd? Tillsammans skapar vi den perfekta menyn för er festmat och till er catering!
Ska ni ha bröllop, konferens, student, företagsevenemang eller bara fest? Vi levererar stor och liten catering Göteborg med omnejd för alla festliga tillfällen men även till begravningar och minnesstunder. Vill ni komma till oss på Åby arena så går det bra att abonnera restaurangen. Vi har serveringstillstånd och kan ordna helhetslösningar. Vi skräddarsyr catering till just er fest men här följer några exempel.
Parkner Gastronomi inspireras av säsongens råvaror till våra cateringmenyer. Råvaran är alltid i fokus och vi använder mycket ekologiskt, närproducerat och i säsong till och med egenodlat i vår matlagning. Råvarorna i exemplen kan ändras efter säsong.

Vår meny
Vilken meny passar Er bäst?
Buffé Classic
375 kr/person
Två sorters chark
Två sorters dessertost
Parkners marmelad/chutney
Marinerade oliver & grönsaker
Dillbakad lax
Honung- & balsamicomarinerad kycklingfilé
Parmesan- & vitlökskräm
Quinoa med rostade betor & getost
Örtrostade rotfrukter & potatis
Säsongssallad
Surdegsbröd
Smör
Buffé World
445 kr/person
Bakad lax Asian style
Lågtempererad ryggbiff
Minipilgrimsmusslor & räkor med chili, vitlök, koriander & lime
Rostad sötpotatis med fetaost, belugalinser och picklad rödlök
Pak choi & svamp
Bakade tomater med olivolja, citron & vitlök
Hummus
Nudelsallad
Säsongssallad
Surdegsbröd
Vispat smör
Smaksatt färskost
Höstbuffé
495 kr/person
Krabb- & räkskagen med äpple & fänkål
Miniwrap med spetskål, trattkantareller & miso
Varmrökt lax, babyspenat & romkräm
Rostade betor med belugalinser & getost
Västerbottenpaj med syrad lök
Lågtempad hjortytterfilé med sojamajo, picklade kantareller & rårörda lingon
Skördefat med morot, squash & bönor samt vinaigrette
Frittata med potatis, svamp, vitlök & örter
Surdegsbröd
Vispat brynt smör
Färskost med rostad vitlök & timjan
Tre sorters dessertost med husets marmelad & fröknäcke
Trerätters meny
625 kr/ person - Serveras hos oss i restaurangen för minst 10 pers.
Exempelmeny, kan så klart skräddarsys
Råbiff serverar med bakad äggula, picklad lök, misomajo, sojarostade hasselnötter, krasse & potatischips
Bakad svensk regnbåge serveras med potatisstomp, säsongsgrönt samt citronsås & dill
Crème caramel serveras med inkokt ananas & knäckflarn
Smårätter
80 kr/styck, 4 sorter mättar
Lax/ soja/ miso/ lök/ jordnötter/ gemsallad
Wrap/ långkokt grisnacke/ gochujang/ syrade grönsaker/ koriander
Wrap/ ostronskivling/ gochujang/ syrade grönsaker/ koriander
Beta/ getost/ belugalinser/ honung/ valnötter
Råbiff/ ostronemulsion/ löjrom/ lök x 3
Slider/ skaldjursröra/ fänkål/ äpple
Confiterat anklår/ endive/ äpplechutney/ getost
Sötpotatis/ fetaost/ belugalinser/ picklad rödlök
Svensk regnbåge/ blomkål/ picklade kantareller/ forellrom/ rågkrisp
Snittar
40-45 kr/styck beroende på sort
Ostron med citron och schalottenlöksvinäger
Laxröra på surdegsknäcke
Säsongsgrönsaker med hummusdip
Hummersoppa
Blomkålssoppa
Ankleverpaté på toast med chutney
Skagenröra på surdegsbröd/ kavring/ tunnbrödsnurra
Rödbeta med getostkräm
Toast rilette (röra på långkok med örter och vitlök)
Rotfruktschips med tryffel- & svampfärskost-dip
Miniwrap med långkok och syrade grönsaker
Ostar
55 kr/person
Tre sorters dessertost med Parkners marmelad & fröknäcke
75 kr/person
Fem sorters dessertost med Parkners marmelad & fröknäcke
Dessert
55 kr/person
Bakade äpplen med kanel, vanilj- & yoghurtpannacotta, saltkola samt saltrostade hasselnötter
Mörk chokladmousse serveras med inkokta plommon samt pistagekaka & kanderad pistage
Crème caramel serveras med citrussallad, granatäpple & knäckflarn
Eldad bakad vit chokladkräm serveras med syltade havtorn & mandelkaka
Mörk chokladkräm med tonkaböna, stjärnanis & kanel serveras med myltade hjortron & salta chokladsmulor
Lingoncheesecake isär
Kaffe & Te
30 kr/person
Kaffe & te från Bergstrands rosteri på Ringön
Inkl. mjölk och socker
Förberedd meny- färdigställ själv! (minst 10 pers)
625 kr/person
Förrätt
Laxröra på toast med forellrom, sallad, torkade tranbär och saltrostade frön
Jordärtskockssoppa med tryffel samt ört- & vitlöksstekta kantareller
Huvudrätt
Bakad kummel serveras med räkor & pepparrot, färskpotatis, betor & skördegrönt samt brynt citronsmör
Glacerad långkokt grisnacke serveras med örtigt potatisstomp, äpple & morot samt smörad ciderbuljong
Dessert
Bakade äpplen med kanel, vanilj- & yoghurtpannacotta, saltkola samt saltrostade hasselnötter
Vit chokladkräm serveras med björnbärskompott & variation på mandel
Beställning
Riktlinjer
Minsta beställning av buffé: 20 personer.
Minsta beställning av grillning med kock på plats: 30 personer.
Är ni några färre så hör med oss, kanske vi löser det ändå.
Vid leverans av catering tillkommer resekostnader med fast avgift inom Göteborg på 450 kr.
(Leverans utanför Göteborg på offert)
Servispersonal 495kr/h


Catering
som det passar dig
Hyr kocken
Hyr hem kocken till dig!
Beställ maten
Beställ kompletta menyer
Viner
Prova utsökta viner