
Meny via mail
få veckans lunchmeny och
aktuella events i din inkorg
Lunch­restaurang
smarrig lunch lagad från grunden
Nyhet: fr.o.m. 20 oktober byter vi meny varje dag!
Vi kommer att variera dagens kött, fisk och vegetariska varje dag. Vi behåller caesarsallad som en stående rätt på menyn men tar bort veckans sallad & wrap. Vi kommer också att banta ner tillbehören vid salladsstationen något.
Trots höjda råvarukostnader kan vi på detta vis behålla samma pris (135kr) på lunchen som när vi öppnade för snart 2 år sen vilket känns viktigt i dessa tider.
Dock måste vi p.g.a. ökade kostnader och avgifter för take away/ engångsmaterial höja priset på take away med 2 kronor (till 131kr)
Vi hoppas att ni kommer att gilla vår förändring med nya rätter varje dag samt ha förståelse för de åtgärder vi behöver göra för att inte behöva höja priset på dagens lunch. Välkomna!
Lunchmeny v. 42
Måndag & Tisdag
Dagens Kött
Pulled pork-burgare, briochebröd, jalapeñomajo, grönsaker, picklad lök & pommes
135 kr (Take Away 129kr)
Dagens Fisk
Gremolatabakad lubbfilé serveras med rostade rotfrukter & potatis, spenat samt citruskräm
135 kr (Take Away 129kr)
Dagens Veg
Grillost-burgare, briochebröd, jalapeñomajo, grönsaker, picklad lök & pommes
135 kr (Take Away 129kr)
Veckans Wrap
Kyckling- & curryröra, grönsaker & gryn
115 kr (Take Away 109kr)
Veckans Sallad
Serranoskinka, pasta, marinerade oliver & grönsaker, ört- & vitlökskräm & parmesan
135 kr (Take Away 129kr)
Alltid hos oss
Caesarsallad med kyckling, bacon, tomat, gurka & rödlök
135 kr (Take Away 129kr)
Onsdag
Dagens Kött
Krämig pasta med kyckling, soltorkade tomater, ricotta, parmesan & vitlöksbröd
135 kr (Take Away 129kr)
Dagens Fisk
Soja- & sesambakad lax, fried rice, misomajo, lime & koriander
135 kr (Take Away 129kr)
Dagens Veg
Krämig pasta med skogssvamp, soltorkade tomater, ricotta, parmesan & vitlöksbröd
135 kr (Take Away 129kr)
Veckans Wrap
Kyckling- & curryröra, grönsaker & gryn
115 kr (Take Away 109kr)
Veckans Sallad
Serranoskinka, pasta, marinerade oliver & grönsaker, ört- & vitlökskräm & parmesan
135 kr (Take Away 129kr)
Alltid hos oss
Caesarsallad med kyckling, bacon, tomat, gurka & rödlök
135 kr (Take Away 129kr)
Torsdag & Fredag
Dagens Kött
Helstekt fläskfilé, örtrostad potatis, broccoli samt ädelostsås
135 kr (Take Away 129kr)
Dagens Fisk
Panerad fisk, dansk remoulade, picklat, kokt potatis & citron
135 kr (Take Away 129kr)
Dagens Veg
Bakad rotselleri, belugalinser, örtrostad potatis, broccoli samt ädelostsås
135 kr (Take Away 129kr)
Veckans Wrap
Kyckling- & curryröra, grönsaker & gryn
115 kr (Take Away 109kr)
Veckans Sallad
Serranoskinka, pasta, marinerade oliver & grönsaker, ört- & vitlökskräm & parmesan
135 kr (Take Away 129kr)
Alltid hos oss
Caesarsallad med kyckling, bacon, tomat, gurka & rödlök
135 kr (Take Away 129kr)
Öppettider
LUNCH
MÅNDAG – FREDAG
11.00-13.30
KAFFEBAREN
MÅNDAG – FREDAG
7.30-14.00
CATERING, KONFERENS & EVENT
På förfrågan
Priser
10-remsa 1250kr
Dagens lunch/Veckans sallad/Alltid hos oss:
135 kr (take away: 129 kr)
Veckans Wrap: 115 kr (take away: 109kr)
I alla rätter ingår:
sallad, dressing & toppings, egenbakat surdegsbröd på ekologiskt mjöl från Limabacka kvarn, smör & spreads, stilla/kolsyrat vatten,
kaffe/te & egenbakat sött.
Lunch Utkörning
ENDAST TILL FÖRETAG
MÅNDAG – FREDAG
Lev.tid: 11.00-12.00
(fråga oss om ni har andra tidsbehov)
Dagens lunch:
i portionsförpackad låda inkl. dressad sallad, bröd & spread 129kr/ styck
Dricka 20kr
Order läggs senast kl 14 dagen innan leverans till info@parkner.se Minsta order 10 personer.
Faktureras 10 dagar netto eller betalas vid leverans till företagsswish.
Leveransavgift:
10-15 pers:
Mölndal, Åbro, Sisjön, Askim, Frölunda, Högsbo, Lindome: 150kr
(Fri leverans över 15 pers inom ovan område)
Hovås, Billdal: 250kr (över 15p: 150kr)
Centrala Gbg: Offert
Meny via mail
få veckans lunchmeny och
aktuella events i din inkorg
Om restaurangen
Ny restaurang, öppnade
21 februari 2024
LUNCH: MÅNDAG – FREDAG 11-13.30
KAFFEBAREN: MÅNDAG – FREDAG 7.30-15
CATERING, KONFERENS & EVENT: PÅ FÖRFRÅGAN
Efter månader av renovering öppnade vi i februari 2024 vår nya restaurang Parkner Matsal som drivs av mig Camilla Parkner, tidigare kökschef på stjärnkrogen Basement. Vid min sida har jag min fantastiska kökschef Anneli Selin, tidigare kock på Sjömagasinet (där våra vägar en gång möttes). Tillsammas med vår personal önskar vi er varmt välkomna till oss på Parkner Matsal på Lunnagårdsgatan 4 i Mölndal (inne i ABB-huset).
Lunchserveringen är öppen måndag- fredag 11-13.30.
I samarbete med Corem kan ni lägga er konferens här i huset och få fika och mat hos oss.
Vi fortsätter så klart som tidigare med Parkner Gastronomi: catering & event. Restaurangen kan även abonneras på kvällar & helger för fest och event och vi kommer även att hålla lite öppna kvällar med t.ex. AW, temamiddagar, mat- & vinkvällar osv. så håll utkik efter det.
Vår matfilosofi handlar ofta om vad vi själva gillar att äta och vad vi är sugna på för tillfället. Vi hämtar inspiration från världens alla hörn men så klart även från vår svenska matkultur. Vi väljer råvaror av god kvalité, tänker säsong när vi skapar menyer och vi försöker att arbeta så nära och hållbart vi kan genom att i så stor utsträckning som möjligt välja svenskt kött och miljömärkt fisk samt ha minst en vegetarisk rätt på menyn, ofta två-tre. Som en del i vårt hållbarhetstänkande har vi valt att inte byta meny varje dag. Se aktuell meny här på sidan och signa gärna upp er i formuläret för att få veckomenyn i inkorgen varje vecka.
Välkomna till oss på lunch samt med era bokningar av catering, konferens och event.
Afterwork & Quiz
Fredag 7 november!
Dags för höst-AW!
Efter förra succén med quiz på temat mat & dryck har vi nu hittat på nya frågor. Vi skippar drycken med krångliga vinregioner och kör endast på tema mat.
Baren öppnar 16
Köket öppnar 17
QUIZ 18.30
O.S.A. 31 oktober till: info@parkner.se
VÄLKOMNA!

Abonnera Restaurangen
Företagsfest, Bröllop, Event, Julbord
Lokalen
På kvällar och helger kan restaurangen bokas av slutna sällskap vid event så som företagsfest, födelsedagsfester, disputation, julbord, jubileumsmiddagar, bröllop osv.
Vi sköter allt från dukning till snittar, fördrink, middag med dryck, bar, ljud, dans, nattamat osv.
Lokalen tar emot upp till 140 personer och vi har alkoholtillstånd. Lokalen kan hyras till kl.01 söndag-torsdag och till kl.03 fredag & lördag.

Maten
Vi sköter hela menyn för er fest, från snittarna till nattamaten!
Kika runt på hemsidan för inspiration när det gäller mat eller maila oss så syr vi ihop det bästa för ert evenemang.
Vi har även serveringstillstånd för alkohol. Camilla och några av hennes anställda är utbildade sommelierer och vi brinner lite extra för mat och vin i kombination. Vi ordnar även vinprovningar i anslutning till middagar, se mer under fliken vinprovning.

Konferens
i samarbete med Corem
Corem har gott om små och stora konferenslokaler i huset “Mejramen” på Lunnagårdsgatan 4.
Lägg er konferens här så syr vi ihop ett paket med förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika från oss. Önskar ni även middag så löser vi så klart även det.

Hitta hit
Lunnagårdsgatan 4, Mölndal