Våra samarbeten

Festföretag i Göteborg

Parkner Gastronomi är stolta över att vara en del av ett fantastiskt samarbete mellan företagare i Göteborg som tillsammans levererar allt du behöver för din fest! Från festlokalen, till festkläderna!

Vi vet att det är mycket som ska fixas inför en fest, oavsett om det är en födelsedagsfest, bröllop, begravning eller annat event. Därför har vi tillsammans med flera andra Göteborgsföretag skapat ett samarbete med målet att förenkla din festplanering. 

Bland dessa samarbetspartners hittar du både ett flertal företag med festlokaler, både i centrala Göteborg och några mil utanför. Vi hjälper dig hitta den bästa lokalen, oavsett om du är ute efter en stor rymlig bröllopslokal eller en mysig gemytlig lokal att hyra till en mindre fest. I vårt nätverk hittar du också bröllopskoordinator, fotograf, florist, festkläder mm. Låt oss ta hand om din fest!

Festlokaler

Lokaler för bröllop och fester i Göteborg

Att hitta den perfekta festlokalen är lättare sagt än gjort. I vårt nätverk har vi därför flera företag med lokaler att hyra i göteborgsområdet. Så var vill du ha din fest? Centralt eller nära naturen? Litet och mysigt eller rymligt och modernt? Vill du ha en bröllopslokal med plats för brudvalsen? En bar att hänga i fram på småtimmarna? 

Lokaler att hyra i Lerum

Fest i Tollered samlar lokaler för uthyrning och andra aktiviteter i området strax norr om Lerum och Floda. De erbjuder allt från utefester på Tollereds dansbana till rustika bröllopslokaler i de gamla fabrikerna nära sjön Sävelången.

Rustik lokal i östra Göteborg

La Cuvée erbjuder en unik festlokal med murade valv och vitrappade väggar. Allt du behöver finns på plats, och upp till 120 gäster får plats i den stora salen, och det finns sociala ytor som en bar och en stämningsfull launge.

Anrik gård i Fiskebäck

Björnekulla är en vacker gammal gård från 1841 som erbjuder både små rum för mindre fester, samt en inredd lada för bröllopsfester och dans. Perfekt lokal att hyra även för den med mindre budget.

Allt för bröllopet

Blommor, Bröllopskläder och foton

Bröllopsmiddagen är fixad, bröllopslokalen är bokad. Men än finns mycket kvar som ska göras!

Här hittar du pålitliga, proffesionella företag som gör Din stora dag till ett minne för livet!

Bröllopskoordinator

Ta hjälp av en erfaren bröllopssamordnare med bred erfarenhet av projektledning och kommunikation. Någon som är lyhörd för era önskningar och som fullkomligt älskar magin med bröllop! Någon som Louise.

Hyr vintageporslin

Final touch hyr ut vintageprylar till er fest så som porslin, bestick, glas, dukar, servetter och dekorationer. Önskar ni att hyra annan typ av porslin så prata med oss om andra leverantörer.

Brudklänningar

Köp dina högtidskläder på Bröllopsbruket, Sveriges största Showroom för både nya och begagnade bröllopsklänningar. Vackra klänningar i ett oslagbart stort sortiment. Var miljösmart utan att tumma på den lyxiga känslan kring ditt livs vackraste plagg!

Paellapannor

Paellapannor.com säljer paellapannor i alla storlekar för gasol eller att ha över öppen eld. Kanske ni har beställt paellacatering av oss och nu är sugna på att ha en egen panna hemma i trädgården eller att ta med ut på nästa skogsutflykt.

Bröllopsfotograf

Fotograf Jenny Blad brinner för porträttfotografi. Hon tar vackra bröllopsbilder och får er att känna er riktigt bekväma framför kameran. Jenny har även fotat flera av bilderna här på vår hemsida.

Fest
Festföretag Göteborg

En fest

Ett minne för livet

När allt samverkar blir det som allra bäst. Alla bitar faller på plats.

Tack till alla mina fina samarbetspartners för ett fantastiskt arbete!

Catering

som det passar dig

Hyr kocken

Hyr hem kocken till dig!

Beställ maten

Beställ kompletta menyer

Viner

Prova utsökta viner

Stäng meny